Automatická závlaha Stroje               Predaj a Služby Kontakty

  Mininakladače > S600

Kompaktný šmykom riadený mininakladač

Arzenál pre každú prácu
Pre úpravu povrchu, zemné práce, stavbu plotov, premiestňovanie materiálu na pracovisku alebo domáce projekty, S600 kompaktný šmykom riadený nakladač je užitočný pomocník, ktorý ponúka excelentnú univerzálnosť a ľahké ovládanie. Design a vysoká manévrovacia schopnosť ponúka alternatívne riešenie k manuálnej práci s možnosťou využitia širokej škály príslušenstva v stiesnených a inak obmedzených priestoroch. Univerzálny pripojovací rám a hydraulické prepojenie umožňuje využívať množstvo príslušenstva vrátane lyžice, vidlí, zrovnávača povrchu, vrtáku alebo ryhovač.
Nemá pravdu ten, kto tvrdí, že striedať prácu je chyba…
Na pracovisku, pri domácich prácach, keď potrebujete dokončiť svoje plány, je potrebný stroj, ktorý je všestranný a dokáže zvládnuť rôzne práce. Preto spoločnosť Vermeer uviedla na trh svoju radu pásových strojov Mini. Výrobná rada pásových strojov Mini je vybavená univerzálnymi pripevňovacími doskami, prostredníctvom ktorých môže obsluha stroja ľahšie pripojiť prídavné nástavce. Vďaka prietoku 49 l / min v hydraulickom systéme prídavných zariadení je práca vykonávaná intenzívne a efektívne. Rôzne prídavné zariadenia, napr. klasická lyžica, pôdny nivelátor, kultivátor alebo stromové vidlice umožňujú výkon mnohých pracovných činností. Zvoľte si váš nástavec a ešte dnes začnite pracovať na novom projekte.
Vyrobený pre výkon
Design a účelne riešená ovládacia platforma ponúka excelentný výhľad a chráni obsluhu od nečistôt, ako napríklad blato, pri súčasnom znižovaní náročnosti a vyššej produktivite. Nezávislý pohon všetkých štyroch kolies je dostupný ako skid steer alebo turf, rovnako ako pásový. 61 litrová nádrž umožňuje prácu pri plnom nasadení po celú pracovnú dobu bez nutnosti doplňovania paliva. Jednoduché multi-funkčné ovládacie páky slúžia pre jednoduché ovládanie stroja oboma rukami.

Ovládanie funguje pomocou pákových ovládačov, ktoré umožňujú obsluhe udržiavať rovnováhu počas vykonávania pracovnej činnosti stroja na rovnom alebo hrboľatom teréne.
Univerzálna upevňovacia tabuľa robí jednoduchým upevňovanie rôznych nástavcov a s hydraulickým prietokom 45 l/min poskytuje viac sily, efektívnosti a univerzality.

S600 – Špecifkácia
Všeobecné parametre
Dĺžka (vr. štandardnej lyžice):  236 cm
Dĺžka (bez lyžice):  180 cm
Šírka (vr. štandardnej lyžice):  107 cm
Šírka (bez lyžice):  100 cm
Šírka (s úzkymi kolesami):  91 cm
Výška (transportná):  141 cm
Výška (max):  202 cm
Hmotnosť (vr. štandardnej lyžice – benzín):   984 kg
Hmotnosť (vr. štandardnej lyžice – diesel):  1052 kg
Hmotnosť (bez lyžice – benzín):   932 kg
Hmotnosť (bez lyžice – diesel):  1000 kg
Motor
Benzínová verzia

Model:  Kohler Command Pro
Palivo:  benzín
Výkon:  25 HP (19 kW)
Chladiaci systém:  vzduch
Palivová nádrž:  61 litrov
Dieselová verzia
Model:  Kubota D905
Palivo:  nafta
Výkon:  25 HP (19 kW)
Chladiaci systém:  kvapalina
Palivová nádrž:  61 litrov
Hydraulický systém
Prietok:  50 l/min
Tlak:  3000 psi (207 bar)
Hydraulická nádrž:  53 litrov

S600
S600tx
Prídavné zariadenia



ORAG SLOVAKIA s.r.o.
Mojmírova 8
821 08 Bratislava
Slovenská republika
Prevádzka: Hrubá Borša

Tel.: 02/ 40 25 20 10
Mob.: ++421-(0)911 744 011
Fax.: 02 /40 25 20 20
E-mail: orag@orag.sk

Hľadaj: